Primăria Timişoara va avea manageri de cartier şi grădinar şef

  • Noua organigramă a Primăriei Timişoara va fi complet diferit de cea din prezent, anunţă primarul Dominic Fritz.
  • Edilul şef a dezvăluit că vor fi desfiinţate zeci de poziţii şi vor fi înfiinţate unele noi, printre care sunt cele de manageri de cartier şi grădinar şef.
307 afișări
Imaginea articolului Primăria Timişoara va avea manageri de cartier şi grădinar şef

Sursa foto: Mediafaxfoto

Noua organigramă va fi supusă aprobării Consiliului Local săptămâna viitoare.

„Astăzi am pus încă o cărămidă la construcţia unei noi primării care să lucreze pentru timişoreni şi să răspundă nevoilor şi ambiţiilor oraşului. Pentru a transforma în realitate direcţiile strategice pentru Timişoara aveam nevoie de un cadru organizatoric adecvat, mai suplu, şi de resurse umane cu atribuţii concrete şi clare, la noi cerinţe şi standarde profesionale. Noua organigramă va fi supusă, marţi, votului Consiliului Local. Reorganizăm întreg aparatul, pe baza unui management modern, astfel încât să ajungem să furnizăm, cu promptitudine, servicii de calitate timişorenilor pe care le aşteaptă şi cât mai aproape de locul în care trăiesc sau muncesc”, a anunţat primarul Fritz.

În noua organigramă vor fi poziţii şi direcţii noi.

„Înfiinţăm posturile de manageri de cartier şi de grădinar şef. Deschidem primăria către profesionişti la început de drum, cu iniţiativă şi inovatori. Alocăm mai multe resurse pentru relaţia cu cetăţenii pentru care creăm două direcţii speciale, de Relaţii Comunitare şi de Calitate a vieţii. Misiunea va fi ca administraţia să susţină rezolvarea tuturor problemelor timişorenilor care intră în relaţia cu primăria, prin informare şi prin consiliere”, a explicat Dominic Fritz.

În comparaţie cu actuala organigramă, 80 de posturi vor fi desfiinţate din care 10 de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici