Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, a demisionat din PDL şi şi-a pierdut mandatul

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat, marţi, demisia din PDL, spunând că aceasta implică şi pierderea mandatului de primar, iar până în 10 iunie oraşul va fi administrat de unul dintre cei doi viceprimari.

1666 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, a demisionat din PDL şi şi-a pierdut mandatul

Darius Vâlcov (Imagine: www.primariaslatina.ro)

Darius Vâlcov a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Olt, fapt care atrage pierderea mandatului de primar, astfel că până la alegerile din 10 iunie oraşul Slatina va fi administrat de către unul dintre cei doi viceprimari care va fi desemnat de Consiliul Local.

"În ceea ce priveşte viitorul meu politic, administrativ, încă nu am luat o hotărâre. Sper însă ca după o perioadă de reflexie, în care voi asculta părerile şi sfaturile, dar şi reacţia slătinenilor mei, să iau o decizie. Un lucru vi-l pot spune cu certitudine: iubesc prea mult acest oraş pentru a renunţa să lupt pentru el", a spus Vâlcov.

Primarul susţine că a demisionat întrucât Guvernul nu l-a sprijinit să ducă la bun sfârşit investiţiile importante din oraş, precum centura ocolitoare, Sala Polivalentă, bazinul olimpic şi nici lucrările la blocurile ANL şi la Palatul Copiilor.

Darius Vâlcov are 35 de ani şi se află la cel de-al doilea mandat de primar.

În octombrie 2011, Vâlcov spunea că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Slatinei dacă nu vor fi începute lucrările la centura ocolitoare a oraşului, obiectiv pentru care i s-a promis în repetate rânduri sprijin de la Guvern.

"Daca centura la Slatina nu începe, eu nu candidez la primărie pentru ca îmi este ruşine, ca să fiu foarte cinstit. Sunt prea mulţi care şi-au dat cuvântul şi orice, numai de prost nu pot fi luat. Probabil voi candida la altceva, dar nu la primărie", spunea Vâlcov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici