Primarul PSD al Brăilei, despre Viorica Dăncilă la prezidenţiale: Alţii ar fi primit mai multe voturi

În PSD sunt persoane care ar fi luat mai multe voturi decât Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale, spune preşedintele organizaţiei municipale a PSD Brăila şi primarul oraşului de pe malul Dunării, Marian Dragomir. Acesta nu va participa la Congres, pentru că va fi în concediu.

879 afișări
Imaginea articolului Primarul PSD al Brăilei, despre Viorica Dăncilă la prezidenţiale: Alţii ar fi primit mai multe voturi

Primarul PSD al Brăilei, despre Viorica Dăncilă la prezidenţiale: Alţii ar fi primit mai multe voturi

Primarul PSD al Brăilei, Marian Dragomir, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu este mulţumit de desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamnă, deoarece alţi candidaţi ar fi obţinut un scor mai bun.

Acesta a spus că ar fi vrut ca partidul să aibă mai mulţi candidaţi dintre care membrii să aleagă la Congresul din luna august.

„Eu colaborez foarte bine cu mulţi miniştri şi parlamentari, nu avem probleme în partid. Totuşi, am spus-o şi în interior, era bine să avem de ales dintre mai mulţi candidaţi. Sunt convins că alt candidat ar fi obţinut voturi mai multe, în plus ar fi existat o competiţie în partid, am fi discutat în filiale pe cine susţinem. Aşa nu avem decât o variantă, nu avem ce discuţii să mai purtăm. Avem persoane în PSD care ar fi obţinut voturi mai multe decât Viorica Dăncilă, este opinia mea”, a spus primarul PSD al Brăilei.

El a adăugat că nu va participa la Congres, iar acest lucru nu are legătură cu părerea sa despre candidatura Vioricăi Dăncilă: „Aveam vacanţa programată, nu le pot zice copiilor mei că nu mai mergem în vacanţă, mai ales că data congresului s-a schimbat şi a fost anunţată recent”.

La ultima reuniune a Comitetului Executiv, PSD a votat ca Viorica Dăncilă să fie prezidenţiabilul partidului. Singurii care s-au opus deciziei au fost Paul Stănescu şi Dumitru Buzatu.

Potrivit unor surse din partid, Congresul PSD ar urma să se desfăşoare pe 24 august, în condiţiile în care Viorica Dăncilă le-a transmis o scrisoare liderilor de filiale în care le-a propus să amâne Congresul din 3 august, în contextul crimelor din Caracal.

Taguri:
primar psd,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici