Primele reacţii după demisia lui Oprea din Senat. Tăriceanu: Salut gestul domniei sale!

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a salutat vineri demisia lui Gabriel Oprea, afirmând că, în acest context, cererea privind reluarea votului în cazul lui Oprea nu mai are sens.

1391 afișări
Imaginea articolului Primele reacţii după demisia lui Oprea din Senat. Tăriceanu: Salut gestul domniei sale!

Primele reacţii după demisia lui Oprea. Tăriceanu: Salut gestul domniei sale!

''Foarte bine, salut gestul domniei sale! Cred că în contextul actual gestul domniei sale este foarte binevenit'', a declarat copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, la finalul Ligii Aleşilor Locali.

Întrebat dacă cererea privind reluarea votului a ajuns la Senat, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că aceasta ''probabil că nu mai are sens''.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat vineri că demisionează din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici