Priorităţile lui Tabără: Rezolvarea problemelor financiare şi eliminarea evaziunii fiscale

Deputatul PDL Valeriu Tabără, propus pentru funcţia de ministru al Agriculturii, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că printre priorităţile pe care le are în vedere se află rezolvarea problemelor financiare şi eliminarea evaziunii fiscale.

39 afișări
Imaginea articolului Priorităţile lui Tabără: Rezolvarea problemelor financiare şi eliminarea evaziunii fiscale

Priorităţile lui Tabără: Rezolvarea problemelor financiare şi eliminarea evaziunii fiscale (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Întrebat ce priorităţi are pentru mandatul său, Tabără a răspuns: "Pe cât posibil să nu mai importăm, să eliminăm evaziunea fiscală şi să facem astfel încât să nu mai cultivăm buruieni".

El a spus că nu a făcut o ierarhie a priorităţilor pe care le are în vedere din funcţia de ministru al Agriculturii, dar a arătat că cea mai importantă este problema "financiară" şi că va încerca din acest punct de vedere să afle ce este de decontat, să pregătească bugetul pe anul 2011 şi să vadă ce se întâmplă cu fondurile comunitare.

Valeriu Tabără a spus că va avea o discuţie cu cei implicaţi în implementare proiectelor finanţate din fondurile comunitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici