PRM condamnă declaraţiile lui Dinescu despre Antonie Plămădeală

PRM condamnă, cu indignare, "declaraţiile iresponsabile" ale lui Mircea Dinescu, potrivit căruia fostul Mitropolit al Ardealului Antonie Plămădeală i-ar fi cerut lui Nicolae Ceauşescu să îl facă general de Securitate, a declarat, vineri, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor.

6 afișări
Imaginea articolului PRM condamnă declaraţiile lui Dinescu despre Antonie Plămădeală

PRM condamnă declaraţiile lui Dinescu despre Antonie Plămădeală

Preşedintele PRM a afirmat, într-o conferinţă de presă, că Dinescu ar arunca "acuzaţii delirante, în stânga şi-n dreapta, folosindu-se de calitatea de membru al CNSAS".

Potrivit lui Vadim Tudor, fostul mitropolit a fost un mare cărturar şi a "pătimit, ca deţinut politic". El a menţionat că aşteaptă o "atitudine fermă" din partea conducerii CNSAS, care, dacă va mai tolera astfel de "atacuri scelerate", "se va descalifica iremediabil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici