PSD, apel către USR şi PNL să nu obstrucţioneze actul de justiţie împotriva celor trei politicieni

PSD face un apel către USR şi PNL să nu obstrucţioneze actul de justiţie împotriva politicienilor vizaţi de DNA, afirmă deputatul Dan Cristian Popescu: „1 miliard de euro a fost costul plătit pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de infractorii Voiculescu, Cîţu şi Mihăilă”.

682 afișări
Imaginea articolului PSD, apel către USR şi PNL să nu obstrucţioneze actul de justiţie împotriva celor trei politicieni

PSD, apel către USR şi PNL să nu obstrucţioneze actul de justiţie împotriva celor trei politicieni

„PSD face un apel către USR şi PNL să nu obstrucţioneze actul de justiţie împotriva politicienilor vizaţi de ancheta DNA. 1 miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de infractorii Voiculescu, Cîţu şi Mihăilă. În momentul de faţă sunt urmăriţi penal, Vlad Voiculescu – USR pentru abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu, Ioana Mihăilă, abuz în serviciu şi Florin Vasile Cîţu, PNL, pentru complicitate la abuz în serviciu”, scrie pe Faceboiok Dan Cristian Popescu.

El precizează că DNA solicită avizul preşedintelui României şi al Senatului României întrucât vizează acte penale săvârşite în exerciţiul funcţiei de premier.

„Cei trei trebuie să răspundă pentru prejudiciul uriaş- de peste 1 miliard de euro, plus TVA, pe care l-au adus bugetului statului şi, implicit, tuturor contribuabililor din România. USR să înceteze cu standardele duble. Să se delimiteze urgent de penalii din partid, inclusiv de cei care fac obiectivul unor cercetări mai vechi ale procurorilor, precum Clotilde Armand, Allen Coliban”, încheie Popescu.

DNA cere Senatului României ridicarea imunităţii fostului premier, Florin Cîţu (PNL), în dosarul achiziţiei de vaccinuri.

Procurorii DNA cer preşedintelui Klaus Iohannis aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foştilor miniştri ai Sănătăţii – Vlad Voiculescu (USR) şi Ioana Mihăilă (Reper).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici