PSD are datorii de aproape un milion de euro. Partidul începe restructurări şi raţionalizări

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că datoriile partidului sunt în jur de un milion de euro, aşa că partidul a început restructurări salariale şi să raţionalizeze "la sânge" cheltuielile.

67 afișări
Imaginea articolului PSD are datorii de aproape un milion de euro. Partidul începe restructurări şi raţionalizări

PSD are datorii de aproape un milion de euro. Partidul începe restructurări şi raţionalizări (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Dragnea a afirmat că PSD a decis restructurarea unor salariaţi de la principalele sedii ale partidului, dându-se deja câteva preavize, iar o decizie finală urmând să fie luată în câteva zile.

"Va fi o restructurare destul de sănătoasă. Sunt două motive principale: competenţele fiecărui salariat şi banii pe care îi avem disponibili. PSD nu-şi mai poate permite să meargă cum a mers în anii trecuţi : avem, n-avem bani trebuie să plătim salarii sau să plătim utilităţi, pentru că n-am făcut decât să mărim foarte mult datoriile", a declarat el.

Dragnea a spus că, pentru a diminua din datorii, PSD a început să raţionalizeze "la sânge" cheltuielile, iar pe de altă parte a început să strângă cotizaţiile membrilor.

"Încet, încet ne achităm obligaţiile asumate, chiar dacă nu au fost asumate de noi, au fost asumate de partid", a adăugat el.

Secretarul general a afirmat că datoriile curente ale PSD ajung la aproape un milion de euro.

Potrivit unor surse din PSD, pentru sediul central din Şoseaua Kiseleff s-au acumulat datorii de aproape 300.000 lei, în timp ce pentru sediul din Atena nr. 5, în care funcţiona Institutul Ovidiu Şincai şi funcţionează încă cabinetul lui Ion Iliescu, datoriile s-ar ridica la 230.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici