PSD: Guvernul a împrumutat 80 de miliarde, dar doar 3 s-au dus în gestionarea crizei. Au vrut să facă bani şi pe seama copiilor

  • PSD acuză Guvernul că te minte nu are bani pentru tine, dar de fapt, ei se duc în buzunarele membrilor PNL
  • Social-democraţii spun că ministrul Finanţelor a împrumutat 80 de miliarde, dar doar 3 dintre acestea s-au folosit pentru gestionarea crizei
  • Ba chiar afirmă că liberalii au vrut „să facă bani pe seama copiilor”, prin licitaţia pentru măştile de protecţie
2836 afișări
Imaginea articolului  PSD: Guvernul a împrumutat 80 de miliarde, dar doar 3 s-au dus în gestionarea crizei. Au vrut să facă bani şi pe seama copiilor

PSD: Guvernul a împrumutat 80 de miliarde, dar doar 3 s-au dus în gestionarea crizei. Au vrut să facă bani şi pe seama copiilor

PSD acuză Guvernul că s-a împrumutat cu 80 de miliarde, şi doar 3 miliarde s-au folosit pentru gestionarea crizei COVID-19. Social-democraţii transmit că Guvernul te minte că nu sunt bani pentru alocaţii şi pensii, fiindcă banii se duc, de fapt, către membrii PNL. Ba chiar, îi acuză că au vrut să facă bani „pe seama copiilor”, prin licitaţia pentru măşti.

 
„Cîţu împrumută de miliarde, dar niciun leu nu ajunge la români: nici pensii, nici alocaţii, nici sprijin real pentru producătorii şi firmele româneşti! Doar contracte pentru firmele liberalilor! Guvernul îi minte cu neruşinare pe români că nu sunt bani pentru mărirea pensiilor şi a alocaţiilor, dar faptele arată contrariul”, transmite PSD, printr-un comunicat.
 
PSD îl critică pe ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, că a cheltuit doar 3 miliarde pentru a susţine ţara în criza COVID, dar a împrumutat 80 de miliarde.
 
„Nu vor să spună ţării unde s-au dus banii, fiindcă adevăraţii destinatari sunt membrii şi apropiaţii PNL, nu românii obişnuiţi”, spun ei.
 
Social-democraţii acuză că liberalii „au vrut să facă bani şi pe seama copiilor”, prin licitaţia pentru măşti de protecţie la Ministerul Educaţiei. 
 
„Liberalul Dan Vîlceanu a dat un tun de câteva milioane de euro la Complexul Energetic Oltenia, cu un contract executat, clasic, prin firma mamei sale. Umbra ministrului Bode, înscăunat la Compania de Aeroporturi, a făcut cadou 4 milioane de euro unei firme de casă pentru servicii pe care le executa, până atunci, chiar aeroportul. Pentru români, liberalii spun că nu sunt bani, dar pentru aleşii PNL curg contractele. Opriţi furăciunea, ajutaţi naţiunea!”, mai spune PSD.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici