PSD îşi recunoaşte înfrângerea. Simonis: „Nu găsesc oportun ca această moţiune să fie dezbătută într-o altă sesiune”

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, consideră că nu ar fi oportun ca moţiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată” să fie dezbătută şi votată în altă sesiunea parlamentară şi că „a discuta despre o nouă moţiune e mult prea devreme”.

1485 afișări
Imaginea articolului PSD îşi recunoaşte înfrângerea. Simonis: „Nu găsesc oportun ca această moţiune să fie dezbătută într-o altă sesiune”

PSD, primul semnal al înfrângerii. Simonis: Nu găsesc oportun ca această moţiune să fie dezbătută într-o altă sesiune

„Această moţiune a fost depusă în sesiune extraordionară, sesiune care se încheie astăzi. Din ce ştiu există şi un atac la CCR, contestaţie tocmai pe acest motiv. Sesiunea ordinară va începe mâine. Nu găsesc ca fiind oportun ca această moţiune să fie dezbătută într-o altă sesiune”, spune Alfred Simonis.

Liderul deputaţilor PSD mai afirmă că „a discuta despre o nouă moţiune e mult prea devreme”.

Moţiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, depusă de 205 parlamentari PSD, nu a putut fi dezbătută şi votată din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici