PSD: Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

Social-democraţii îl acuză pe Florin Cîţu că, în privinţa sistemului de pensii, foloseşte un mesaj de austeritate similar cu cel din 2010 al fostului premier Emil Boc: „A copiat inclusiv sloganul: ”.

160 afișări
Imaginea articolului PSD: Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

PSD: Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

„Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu! Politicile promovate de PNL, USR şi UDMR sunt exact aceleaşi de acum 11 ani”, potrivit unei postări de pe pagia de Facebook a PSD.

Potrivit social-democraţilor, Florin Cîţu are aceaşi mesaj ca al lui Emil Boc.

„atac asupra bugetarilor, divizarea societăţii, banii publici folosiţi pentru „investiţii” în conturile firmelor de casă şi eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîţu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: <Nu sunt bani!>. Guvernul Cîţu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluţii, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate”, se mai arată în postarea PSD.

Social-democraţii au postat şi un clip cu discursurile celor doi premieri, Florin Cîţu şi Emil Boc, despre sustenabilitatea sisteului de pensii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici