PSD-PNL: Capitala trebuie să aibă un buget pentru bucureşteni şi nu un buget al ambiţiilor personale

Capitala trebuie să aibă un buget pentru bucureşteni şi nu un buget al ambiţiilor personale, transmit liderii organizaţiilor PSD şi PNL, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, într-un comunicat comun de presă.

397 afișări
Imaginea articolului PSD-PNL: Capitala trebuie să aibă un buget pentru bucureşteni şi nu un buget al ambiţiilor personale

Sursa foto: Facebook

„Prioritatea PSD şi PNL Bucureşti este scoaterea oraşului din impasul în care a fost dus chiar de primarul general. Astăzi (marţi - n.r.) a avut loc prima şedinţa comună PSD Bucureşti şi PNL Bucureşti în care s-a stabilit colaborarea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Adoptarea bugetului Capitalei şi deblocarea proiectelor primăriilor de sector, proiecte ţinute la sertar de primarul general Nicuşor Dan din răzbunare politică, sunt o necesitate pentru bucureşteni”, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, potrivit sursei citate, liderii celor două organizaţii municipale, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, prin consilierii generali ai ambelor formaţiuni politice, au decis convocarea unei şedinţe extraordinare de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, vineri 22 martie, ora 10:00.

PSD Bucureşti şi PNL Bucureşti vor depune amendamente comune la proiectul de buget propus de primarul general Nicuşor Dan.

Amendamentele vizează alocarea suplimentară a sumei de 200 milioane de lei pentru subvenţia la termoficare, respectiv 200 de milioane de lei în pentru subvenţia la transportul public, precum şi alocarea sumelor necesare pentru plata parţială a restanţelor la sprijinul pentru persoanele adulte cu dizabilităţi, 25 de milioane de lei pentru proiectul Banca de alimente, 25 de milioane de lei pentru deblocarea blocului social din Prelungirea Ghencea şi sumele necesare pentru deblocarea proiectului Penetraţie Ciurel - Autostrada A1.

„PSD Bucureşti şi PNL Bucureşti îşi dau mâna pentru a salva Capitala de falşii salvatori. Oraşul în care trăim, muncim şi ne creştem cu toţii copiii a suferit suficient în aceşti ultimi ani! Nu mai vrem mizerie, proiecte blocate din ambiţii personale, ci un proiect comun pentru o Capitală a viitorului”, se menţionează în comunicatul semnat de Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici