PSD: USR a devenit partidul „Alături de penali în funcţii publice” / Clotilde Armand, urmărită penal

În lipsa unei reacţii politice după începerea urmăririi penale împotriva primarului Sectorului 1, USR a devenit oficial un partid „Alături de penali în funcţii publice”, transmit social-democraţii.

402 afișări
Imaginea articolului PSD: USR a devenit partidul „Alături de penali în funcţii publice” / Clotilde Armand, urmărită penal

„În lipsa unei reacţii politice după începerea urmăririi penale împotriva primarului Sectorului 1, USR a devenit oficial un partid <Alături de penali în funcţii publice>. În mai multe rânduri, reprezentanţii acestei formaţiuni au afirmat că un om politic devine <penal> când este declanşată urmărirea penală împotriva sa, ceea ce impune retragerea acestuia din funcţia pe care o deţine, astfel încât <să-şi demonstreze nevinovăţia> în procesul penal, fără a afecta credibilitatea instituţiei pe care o reprezintă, potrivit unui comunicat al PSD.

PSD le reaminteşte liderilor USR că anterior au susţinut că sancţiunile politice în privinţa penalilor din partid, inclusiv în cazul Clotilde Armand, se vor lua atunci când va începe efectiv urmărirea penală împotriva acestora.

„Da, stimaţi lideri ai USR, s-a declanşat urmărirea penală împotriva colegei voastre de partid. Acum este oficial <un penal în funcţii publice>. Iar potrivit propriilor voastre standarde, pe care v-aţi construit platforma politică, penala Clotilde Armand trebuie să plece şi din partid, şi de la primărie”, se arată în finalul comunicatului.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat, marţi, că au dispus efectuarea urmăririi penale faţă primarul Sectorului 1 pentru cinci fapte de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici