PSD vrea un post de secretar general adjunct la Cameră

PSD a propus, luni, în Biroul Permanent al Camerei, eliberarea din funcţia de secretar general adjunct al instituţiei a lui Gaspar Istvan şi numirea în acest post a Ileanăi Maria Luncan, o decizie urmând să fie luată în prima şedinţă a Camerei, cu consultarea liderilor grupurilor parlamentare.

139 afișări
Imaginea articolului PSD vrea un post de secretar general adjunct la Cameră

PSD vrea un post de secretar general adjunct la Cameră (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Viceliderul grupului PSD Marian Neacşu a făcut această propunere, arătând că este în temeiul articolului 223 din regulamentul Camerei, care precizează că eliberarea şi numirea în funcţia de secretar general adjunct se face prin votul Camerei, la propunerea Biroului Permanent şi cu consultarea liderilor de grup.

La Biroul Permanent al Camerei s-a înregistrat şi demisia lui Gaspar Istvan din funcţia de secretar general adjunct, începând cu 14 mai 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici