Purtătorul de cuvânt al lui Văcăroiu a primit verdict de poliţie politică - surse

Colegiul CNSAS a dat decizie de poliţie politică în cazul lui Andrei Alexandru, purtător de cuvânt al preşedintelui Senatului Nicolae Văcăroiu, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din instituţie.

2 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al lui Văcăroiu a primit verdict de poliţie politică - surse

Purtătorul de cuvânt al lui Văcăroiu a primit verdict de poliţie politică - surse

Acesta a fost verificat de CNSAS în calitatea sa de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi nu de om politic, au mai declarat sursele citate, care au precizat că aceasta este prima decizie în cazul său şi că poate fi constestată mai întâi la Colegiu.


Contactat de MEDIAFAX, Andrei Alexandru a declarat, că informaţiile apărute pe surse, cu privire la presupusa sa colaborare cu Securitatea ca poliţie politică reprezintă “o intoxicare”.

“Este o intoxicare de presă”, a declarat Andrei Alexandru, ca reacţie la informaţiile apărute, pe surse, din CNSAS, cu privire la verdictul de poliţie politică la adresa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici