Radu Magdin, care se ocupa de comunicarea externă a lui Ponta, pleacă din postul de consilier

Analistul Radu Magdin, numit la finele anului trecut consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externă a prim-ministrului, a anunţat că va părăsi acest post pentru a se implica într-un proiect internaţional, în paralel cu proiecte de consultanţă în derulare.

975 afișări
Imaginea articolului Radu Magdin, care se ocupa de comunicarea externă a lui Ponta, pleacă din postul de consilier

Radu Magdin, care se ocupa de comunicarea externă a lui Ponta, pleacă din postul de consilier (Imagine: Facebook)

"Aş vrea să-i mulţumesc prim-ministrului român pentru încrederea sa pe parcursul celor mai interesante şase luni din viaţa mea. A fost o experienţă extraordinară şi provocatoare să fiu consultant onorific pe comunicare externă", a anunţat Magdin pe Facebook, precizând că se va implica într-un nou proiect internaţional, în paralel cu proiecte de consultanţă aflate în derulare.

Analistul Radu Magdin a fost numit de Ponta în postul de consilier onorific în decembrie 2014, din poziţia de CEO al companiei de comunicare Smartlink, pe care o ocupa din 2012.

Presa a relatat că acesta a mai lucrat la Bruxelles, la Parlamentul European, ca ofiţer de presă al grupului PSD, iar ulterior pentru Google, ca manager de politici europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici