Rădulescu: Mi s-a propus Agricultura, dar am spus că tura următoare. Acum să dăm şansă tinerilor

Deputatul PDL Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat, miercuri, că i s-a propus să fie nominalizat pentru portofoliul Agriculturii, dar că a refuzat şi că aşteaptă "tura următoare", pentru că acum trebuie dată o şansă tinerilor.

405 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: Mi s-a propus Agricultura, dar am spus că tura următoare. Acum să dăm şansă tinerilor

Rădulescu: Mi s-a propus Agricultura, dar am spus că tura următoare. Acum să dăm şansă tinerilor (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Întrebat de ce a refuzat nominalizarea, Rădulescu a răspuns: "Tura următoare, că sunt un pic mai în vârstă. Acum să dăm la tineri o şansă. Tura următoare, 3 ani, 5 ani, 7 ani, nu mă grăbesc".

El a arătat că a fost consultat şi crede că nominalizarea lui Stelian Fuia pentru funcţia de ministru al Agriculturii este "OK".

"Pe domeniul meu, e OK. Îl respect pe colegul meu, e prietenul meu, un specialist domnul Fuia, sunt alături de el", a declarat Rădulescu.

Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Andreea Paul Vass a anunţat, marţi seară, că a refuzat nominalizarea pentru portofoliul Economiei, menţionând că "argumentele sunt în primul rând personale" şi că le mulţumeşte colegilor din PDL pentru încrederea acordată.

Agenţia de presă MEDIAFAX a anunţat, miercuri, în exclusivitate că deputatul PDL Lucian Nicolae Bode, lider al PDL Sălaj, în vârstă de 38 de ani, ar putea fi propus pentru postul de ministru al Economiei, după ce Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici