Raluca Turcan: Am văzut în presă că numele meu este vehiculat pentru Ministerul Muncii

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, că a văzut în presă faptul că numele său este vehiculat pentru funcţia de ministru al Muncii şi a precizat că până acum nu a avut discuţii în acest sens.

57 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Am văzut în presă că numele meu este vehiculat pentru Ministerul Muncii

Raluca Turcan: Am văzut în presă că numele meu este vehiculat pentru Ministerul Muncii (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Am văzut şi eu în presă lucrul acesta. Până acum nu am avut discuţii", a răspuns Turcan, întrebată despre eventuala sa nominalizare pentru funcţia de ministru al Muncii.

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că va discuta în aceste zile cu colegii în partid şi va înainta şefului statului "o nominalizare" pentru funcţia de ministru al Muncii.

"Vom discuta în aceste zile cu colegii în partid. Evident, voi înainta preşedintelui o nominalizare în acest sens", a spus Boc, înaintea şedinţei BPN al PDL. Întrebat când se va afla numele noului ministru al Muncii, Emil Boc a răspuns: "În perioada următoare".

Noul ministru al Muncii va fi nominalizat în perioada următoare, după Paşti, în urma consultării colegilor din PDL, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

Şeful Guvernului a preluat, vineri dimineaţă, mandatul de interimar la conducerea Ministerului Muncii, într-o întâlnire avută la sediul ministerului cu fostul deţinător al portofoliului, Ioan Botiş.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele prin care ia act de demisia lui Ioan Botiş din funcţia de ministru al Muncii şi prin care îl numeşte interimar la conducerea ministerului pe premierul Emil Boc.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a demisonat din funcţie şi că demisia sa este una de onoare, în contextul scandalului izbucnit legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici