Raport în Guvern: 13 incidente în campanie cu afişajul electoral, şase amenzi de 3.600 lei

Un număr de 13 incidente privind afişajul electoral (distrugere, deteriorare, afişaj în loc nepermis) au fost semnalate de la începutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, fiind aplicate şase amenzi în valoare totală de 3.600 lei, se arată într-o informare discutată în Guvern.

103 afișări
Imaginea articolului Raport în Guvern: 13 incidente în campanie cu afişajul electoral, şase amenzi de 3.600 lei

Raport în Guvern: 13 incidente în campanie cu afişajul electoral, şase amenzi de 3.600 lei (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Informarea prezintă stadiul pregătirii alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014

În document se mai arată că, în cadrul campaniei electorale, în perioada 25 aprilie-4 mai, au fost organizate 158 manifestări electorale în 34 de judeţe, fără să fi fost raportate incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici