Rareş Bogdan, către USR PLUS: Nu vedeţi pădurea de copaci? Râd şi curcile!

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan critică opoziţia USR PLUS privind probarea programului „Anghel Saligny”, despre care spune că este „urgenţă naţională” şi le transmite un mesaj partenerilor de coaliţie: „Ce faceţi, băieţi?? Nu vedeţi pădurea de copaci? Râd şi curcile”.

2160 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, către USR PLUS: Nu vedeţi pădurea de copaci? Râd şi curcile!

Rareş Bogdan, către USR PLUS: Nu vedeţi pădurea de copaci? Râd şi curcile!

„Am promis că modernizăm şi reformăm România. Am promis investiţii. Să nu uităm că oamenii au aşteptări. Cum să ieşi de la guvernare acum? Asta aşteaptă românii, lipsa răspunderii guvernanţilor? Programul „Anghel Saligny” este vital pentru modernizarea României, cum să-l blochezi?? Îl rog pe domnul Dacian Cioloş să privească în viitorul imediat al unei eventuale ieşiri de la guvernare. Ce vor spune oamenii? A mai existat un moment când partenerii noştri au refuzat să guverneze, iar rezultatul a fost dificil pentru ei. Acum nu e loc de discuţii, programul „Anghel Saligny” este URGENŢĂ NAŢIONALĂ!! Guvernul Cîţu va investi 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă şi canalizare! 50 de miliarde pentru dezvoltare, oameni buni!! Lăsaţi porţiuni din ţara asta în întuneric? O lăsaţi în noroi? Alungaţi alte milioane de români din ţară??”, scrie pe Facebook Rareş Bogdan.

El spune că 57% dintre localităţi nu au canalizare, 29% dintre localităţi nu au apă curentă, 69% dintre localităţi nu au reţele de gaze naturale, iar 20.000 de kilometri de drumuri judeţene sunt nemodernizate.

„Ce faceţi, băieţi?? Nu vedeţi pădurea de copaci? Râd şi curcile! Nu e momentul să ne cântărim, trebuie să muncim! Sau nu ştiţi cine a fost Anghel Saligny? A fost un pionier al ştiinţei construcţiilor, recunoscut la nivel mondial! Invenţiile sale, soluţii unice, funcţionează pe toată planeta. Saligny nu e un pod, ci un simbol al modernizării! Programul pe care-l contestă partenerii noştri este primul de o asemenea amploare şi are capacitatea de a reforma din temelii infrastructura României. Şi e doar primul program de acest fel asumat la Florin Cîţu. Sau asta e problema?”, conchide Rareş Bogdan.

Miniştrii USR PLUS se vor retrage din Guvern dacă nu sunt respectate solicitările privind desfiinţarea Secţiei speciale de investigare a magistraţilor şi negocierea programului „Anghel Saligny”, a avertizat Dacian Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici