Reprezentanţa Comisiei Europene în România vine cu completări, după ce PSD a citat trunchiat din Juncker

Reprezentanţa Comisiei Europene în România redă, pe pagina de Facebook, mesajul preşedintelui CE Jean Claude Juncker, de la Ateneu, privind drepturile omului, după ce şi PSD a făcut referire la aceleaşi declaraţii, dar fără a da citatul complet ce face referiri şi la statul de drept.

9891 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţa Comisiei Europene în România vine cu completări, după ce PSD a citat trunchiat din Juncker

Reprezentanţa CE în România vine cu completări, după ce PSD a citat din Juncker: Asta a afirmat

"În discursul de la Ateneul Român, Jean-Claude Juncker, Preşedintele Comisiei Europene, a afirmat: <<Când e vorba despre drepturile omului, când e vorba despre statul de drept, când e vorba despre respectarea statului de drept, când e vorba despre lupta împotriva corupţiei, niciun compromis nu e posibil>>", se arată în mesajul postat pe pagina Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Menţiunea vine după ce PSD a postat miercuri un mesaj pe pagina de Facebook, fiind citat acelaşi discurs al preşedintelui Comisiei Europene, dar în care se arăta:

"OUG privind completele ilegale de la Înalta Curte nu va achita pe nimeni, nu va stabili vinovăţii sau nevinovăţii! Doar va restabili un principiu fundamental din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene care spune că fiecare cetăţean european „are dreptul la un proces echitabil în faţa unei instanţe constituită în prealabil prin lege”. Va fi un răspuns corect, în acord cu mesajul Preşedintelui Comisiei Europene care spunea la Bucureşti că „atunci când este vorba de drepturile omului niciun compromis nu este posibil” din partea UE", se arată în postarea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici