Rezultatele alegerilor pentru CJ şi preşedinţia CJ Ilfov, după 15 iunie

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a precizat, joi, că rezultatele privind alegerile pentru Consiliul Judeţean şi preşedinţia CJ Ilfov vor putea fi aflate abia după repetarea scrutinului din localităţile Vidra şi Ştefăneşti, în pofida datelor prezentate anterior de BEC drept definitive.

51 afișări
Imaginea articolului Rezultatele alegerilor pentru CJ şi preşedinţia CJ Ilfov, după 15 iunie

Rezultatele alegerilor pentru CJ şi preşedinţia CJ Ilfov, după 15 iunie

Întrebat despre situaţia din judeţul Ilfov, Muhuleţ a explicat că anularea alegerilor în localităţile Vidra şi Ştefăneşti şi organizarea de noi alegeri în cele două localităţi face ca rezultatul pe întregul judeţ să poată fi aflat abia după scrutinul din 15 iunie.

"Anulând alegerile în cele două circumscripţii locale, nu se stabileşte nici câştigătorul preşedinţiei consiliului judeţean, nici mandatele pentru consiliul judeţean. Ştiu că le-aţi văzut în comunicările noastre, dar, admiţând cele două contestaţii şi dispunând anularea alegerilor în întregime, va trebui să aşteptaţi data de 15 iunie ca să vă putem spune care este situaţia şi pentru Consiliul Judeţean Ilfov", a menţionat el.

BEC a decis, miercuri, anularea scrutinului din comuna ilfoveană Ştefăneşti, iar joi a decis anularea alegerilor din toate cele cinci secţii ale circumscripţiei electorale Vidra, care include şi satul Sinteşti. Alegerile vor fi organizate din nou în 15 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici