Romaşcanu spune că indiferent de decizia CCR, PSD va demite Guvernul: Curtea decide pentru viitor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, vineri, că Guvernul va fi demis, pentru că întotdeauna Curtea Constituţională decide pentru viitor.

523 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu spune că indiferent de decizia CCR, PSD va demite Guvernul: Curtea decide pentru viitor

Mediafax FOTO

„Întotdeauna Curtea Constituţională decide pentru viitor, iar actul împlinit rămâne aşa cum a fost el împlinit. Guvernul va fi demis. Orice demers de asemenea tip pentru viitor nu se va mai putea face pentru că e conflict constituţional. Dacă s-a făcut până la o decizie a Curţii, nu se va putea schimba”, anunţă purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

El precizează că social-democraţii vor decide marţi data exactă când va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură.

„Marţi, cel mai probabil, vom anunţa data în care vom vota această moţiune. Ne dorim ca votul să aibă loc cât mai repede cu puţinţă. (...) Se poate face vot până la sfârşitul săptămânii”, adaugă Romaşcanu.

Purtătorul de cuvând al social-democraţilor a apreciat că vor exista voturile necesare pentru demiterea Guvernului Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici