Rovana Plumb şi-a delegat atribuţiile de ministrul unui secretar de stat din ministerul condus de Sevil Shhaideh

Rovana Plumb şi-a delegat, vineri, atribuţiile de ministru delegat pentru fonduri europene Luminiţei Zezeanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, condus de Sevil Shhaideh, potrivit unui document obţinut de MEDIAFAX.

1659 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb şi-a delegat atribuţiile de ministrul unui secretar de stat din ministerul condus de Sevil Shhaideh

Rovana Plumb şi-a delegat atribuţiile de ministrul unui secretar de stat din ministerul condus de Sevil Shhaideh (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

"Începând cu data prezentului ordin, doamna secretar de stat Luminiţa Zezeanu va exercita atribuţiile delegate ministrului delegat pentru fonduri europene prin ordinul vicepim- ministrului, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei şi fondurilor europene nr. 2290/2017, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi oricare alte atribuţii ale ministrului delegat pentru fonduri europene şi va semna pentru şi în numele ministrului delegat pentru fondurile europene", Rovana Plumb, se apară în documentul obţinut de MEDIAFAX.

Ministerul Fondurilor Europene coodonează activitatea autorităţilor de management prin intermendiul cărora se fac procedurile pentru obţinerea de fonduri europene.

Decizia de delegare a atribuţiilor vine după demisia miniştrilor din cabinetul Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici