Săftoiu: Ungureanu să fugă "ca de dracu" de poziţia de "director la lesă"

Fostul director al SIE Claudiu Săftoiu i-a recomandat, luni seară, lui Mihai Ungureanu, nominalizat ca succesor al său, să fugă "ca de dracu" de poziţia de "director la lesă", preferată uneori de preşedinte în relaţia cu serviciile de informaţii.

2 afișări
Imaginea articolului Săftoiu: Ungureanu să fugă "ca de dracu" de poziţia de "director la lesă"

Săftoiu: Ungureanu să fugă "ca de dracu" de poziţia de "director la lesă"

„Important e ca, atunci când ajungi acolo, să fugi ca de dracu de poziţia de director la lesă, pe care-l preferă uneori preşedintele în ceea ce priveşte relaţia cu serviciile de informaţii”, i-a transmis Claudiu Săftoiu lui Mihai Răzvan Ungureanu, Antena 3.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, luni dimineaţă, preşedinţilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE.

Ungureanu ar urma să fie audiat de Comisia SIE în 4 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici