Schimb acid de replici | Siegfried Mureşan: Socialiştii europeni vor prefera să piardă 10 eurodeputaţi/ Răzvan Popa: Acest mic "macovei" a votat în mod ruşinos

Un schimb de replici a avut loc, vineri, între europarlamentarii români. Siegfried Mureşan (PNL) a spus că socialiştii europeni vor prefera să piardă 10 eurodeputaţi PSD decât să continue ruşinea de a împărţi aceeaşi familie europeană. În replică, Răzvan Popa (PSD) l-a numit un mic "macovei".

2267 afișări
Imaginea articolului Schimb acid de replici | Siegfried Mureşan: Socialiştii europeni vor prefera să piardă 10 eurodeputaţi/ Răzvan Popa: Acest mic "macovei" a votat în mod ruşinos

Schimb acid de replici | Siegfried Mureşan: Socialiştii europeni vor prefera să piardă 10 eurodeputaţi/ Răzvan Popa: Acest mic "macovei" a votat în mod ruşinos

"Se apropie ziua în care Socialiştii Europeni vor prefera să piardă 10 europarlamentari PSD din rândurile lor decât să continue în ruşinea de a împărţi familia politică cu acest partid antieuropean", a scris Siegfried Mureşan, vineri pe Facebook.

De cealaltă parte, europarlamentarul PSD Răzvan Popa, a declarat că Siegfried Mureşan a votat într-un mod ruşinos Rezoluţia privind statul de drept în România în Parlamentul European, catalogându-l pe liberal ca un "mic <<macovei>> crescut în umbra Elenei Udrea".

"Port-stindardul europarlamentarilor PNL, fostul PMP-ist Vasile Siegfried Mureşan, cere ca România să nu deţină preşedinţia Consiliului Uniunii Europene pentru că nu îi place lui de PSD. După modul absolut ruşinos în care europarlamentarii PNL, în frunte cu acest mic "macovei" crescut în umbra Elenei Udrea, au votat în Parlamentul European împotriva propriei ţări, acum trec la nivelul următor.

O să vină 2019, iar Vasile Siegfried Mureşan şi ai lui o să le dea explicaţii celor din PPE pentru înfrângerea usturătoare pe care o va înregistra PNL – şi, atunci, vor trebui să recunoască: românilor nu le place să stea cu capul plecat, aşa cum cer PPE şi acoliţii lor din România!", a fost replica lui Răzvan Popa, într-o postare vineri pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici