Scuza lui Ghinea pentru că a venit cu maşina la Guvern, în Vinerea Verde: Ministerul meu e departe

„Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene este departe şi era greu să vin cu trotineta”, spune Cristian Ghinea, ca scuză pentru că, de Vinerea Verde, a ajuns la Guvern cu maşina.

197 afișări
Imaginea articolului Scuza lui Ghinea pentru că a venit cu maşina la Guvern, în Vinerea Verde: Ministerul meu e departe

Scuza lui Ghinea pentru că a venit cu maşina la Guvern în Vinerea Verde: Ministerul meu e departe

„Eu am scuză că ministerul meu este departe. Este dincolo de Casa Scânteii şi era greu să merg cu trotineta astăzi, când aveam de aprobat PNRR, cum fac în alte dăţi”, a fost scuza invocată de Cristian Ghinea pentru că, de Vinerea Verde, a venit la Guvern cu maşina.

El a precizat că maşina cu care a venit nu este electrică.

„20 din alocările pentru UAT vor trebui vor trebui date pentru proiecte de calitatea aerului şi mă aşteot de la primari să vină cu proiecte care să dezvolte în mod realist transportul electric şi trebuie nu doar să cumpărăm autobuze, că asta este uşor, dar vom condiţiona cumpărarea acestor autobuze electrice de crearea unor benzi de circulaţie dedidate, astfel încât să fie fezabil şi lumea să ia autobuzul”, a ţinut să adauge ministrul investiţiilor şi proiectelor europene.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat săptămâna trecută campania „Vinerea Verde”, o iniţiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe.

Unul dintre cei care a venit pe jos a fost însuşi premierul Florin Cîţu - pentru a marca demararea campaniei Ministerului Mediului, „Vinerea Verde” - însă a fost taxat de PSD pentru că „atunci când stai în Primăverii, e o ruşine că nu mergi în fiecare zi pe jos”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici