Ciolacu, reacţie acidă la adresa lui Cîţu: „Când stai în zona Primăverii e o ruşine că nu mergi în fiecare zi pe jos”

„Când stai în zona Primăverii/Dorobanţi şi faci 15 minute pe jos până la guvern e o ruşine că nu mergi în fiecare zi pe jos”, este mesajul adresat premierului de către liderul PSD, Marcel Ciolacu.

8815 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, reacţie acidă la adresa lui Cîţu: „Când stai în zona Primăverii e o ruşine că nu mergi în fiecare zi pe jos”

Ciolacu, mesaj acid la adresa premierului

„Când stai în zona Primăverii/Dorobanţi şi faci 15 minute pe jos până la guvern e o ruşine că nu mergi în fiecare zi pe jos! Mai greu e pentru cel care locuieşte în Titan sau în Pantelimon”, transmite Marcel Ciolacu.

El spune că Florin Cîţu „uită” de ce merge la Guvern.

„Dl. Cîţu uită - din nou! - de ce merge în fiecare zi la guvern: nu pentru a-şi etala zilnic ipocrizia, ci pentru a creşte nivelul de trai al românilor astfel încât toţi românii să aibă posibilitatea - în mod constant şi nu ca dânsul, de poză - de a proteja mediul în care trăim”, conchide social-democratul.

Când stai în zona Primăverii/Dorobanţi şi faci 15 minute pe jos până la #guvern e o ruşine că nu mergi în #fiecare zi pe...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 12 martie 2021

Premierul Florin Cîţu a venit pe jos la birou, pentru a marca demararea campaniei Ministerului Mediului, „Vinerea Verde”.

„Fac acest lucru foarte des. (...) Am venit exclusiv pe jos şi am făcut 15 minute. Nu este frig”, spunea vineri dimineaţă Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici