Dan Barna, despre „Vinerea Verde”: Vin pe jos, foarte probabil, sau voi veni cu trotineta

Vicepremierul Dan Barna se va deplasa vineri la birou „pe jos sau cu trotineta”, pentru a marca debutul Ministerului Mediului „Vinerea Verde - Stop! Azi, maşina stă pe loc”.

545 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, despre „Vinerea Verde”: Vin pe jos, foarte probabil, sau voi veni cu trotineta

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Încă nu m-am decis dacă vin pe jos, foarte probabil, sau voi veni cu trotineta. E o decizie pe care o voi lua de dimineaţă. Oricum, nu voi veni cu maşina”, spune vicepremierul Dan Barna.

Şi premierul Florin Cîţu se alătură campaniei Ministerului Mediului „Vinerea Verde - Stop! Azi, maşina stă pe loc” şi spune că nu este o noutate să meargă pe jos: „Dacă ninge, îmi iau o geacă”.

De asemenea, ministrul Mediului, Tánczos Barna, va merge vineri la serviciu cu metroul. El va lansa campania „Vinerea Verde”, o iniţiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici