Secretarul de stat Marius Lazăr, ales preşedinte al PSD Arad

Secretarul de stat în Ministerul Muncii Marius Lazăr a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PSD Arad, în cadrul Conferinţei Judeţene de alegeri.

285 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat Marius Lazăr, ales preşedinte al PSD Arad

Secretarul de stat Marius Lazăr, ales preşedinte al PSD Arad (Imagine: www.mmuncii.ro)

Lazăr, care a fost până acum preşedinte interimar al filialei judeţene, a fost unicul candidat şi a obţinut unanimitate de voturi din partea celor peste 300 de delegaţi la Conferinţă.

Marius Lazăr are 40 de ani şi este doctor în Filosofie şi Ştiinţe Politice al Universităţii "Babeş-Bolyai". El şi-a început activitatea politică în 1995, ca secretar executiv al Partidului Socialist, partid în care a ajuns până la poziţia de vicepreşedinte naţional. În 2000, Lazăr a fost director al campaniei electorale a Polului Democrat Social din România pentru alegerile parlamentare. Printre altele, acesta a fost, între 2001 - 2004, consilier politic în Departamentul Politică Internă al Administraţiei Prezidenţiale.

Conducerea PSD Arad a fost dizolvată în iunie 2008, în urma rezultatelor slabe obţinute de filială a alegerile locale, iar Marius Lazăr a fost numit preşedinte interimar al PSD Arad.

La alegerile locale din 2008, PDL a câştigat atât conducerea Consiliului Judeţean, cât şi Primăria municipiului Arad, dar şi cele mai multe primării din judeţ.

PSD a obţinut doar patru mandate de consilier judeţean, două mandate în Consiliul Local Arad şi 14 primării din cele 78 existente în judeţ.

În urmă cu o săptămână, au avut loc şi alegeri municipale la PSD Arad, preşedintele ales al organizaţiei municipale fiind deputatul Ciprian Luca. El a fost singurul candidat penrtu această poziţie şi a primit unanimitate de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici