Senatorul Gabriela Firea: „Românii au bani mai puţini din cauza guvernanţilor”

  • Senatorul Gabriela Firea atacă Guvernul şi susţine că românii au bani mai puţini din cauza guvernanţilor.
  • Reprezentantul PSD foloseşte ca argumente rata inflaţiei şi preţurile de consum.
733 afișări
Imaginea articolului Senatorul Gabriela Firea: „Românii au bani mai puţini din cauza guvernanţilor”

Senatorul Gabriela Firea: „Românii au bani mai puţini din cauza guvernanţilor”

Senatorul Gabriela Firea a scris un mesaj pe pagina de Facebook prin care atacă Guvernul. Românii au mai puţini bani din cauza inflaţiei şi a creşterii preţurilor, susţine aceasta.

Reprezentantul PSD citează Institutul Naţional de Statistică, potrivit căruia în februarie preţurile de consum au crescut cu 3,2% în comparaţie cu februarie 2020.

„Mai putini bani in buzunar pentru fiecare român : acesta este rezultatul unui an si jumatate de guvernare “de dreapta”. Cât am guvernat, am fost acuzaţi că am generat inflaţie din cauza creşterii veniturilor populaţiei (când, de fapt, inflaţia a fost generată de preţurile reglementate, energie, combustibil)! Acum, ei au îngheţat pensile şi salariile, dar, degeaba, avem şi inflaţie şi creştere a preţurilor de consum! Potrivit Institutului Naţional de Statistică, preţurile de consum, în luna februarie 2021, comparativ cu luna februarie 2020, au crescut cu 3,2%! Deci cum e mai bine: să crească preţurile, dar şi veniturile sau să crească preţurile, iar veniturile să scadă!?”, scrie pe pagina de Facebook a senatorului PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici