Simona Creţu, consilier în CGMB, despre şansele de a câştiga competiţia PDL:Încerc să gândesc pozitiv

Simona Creţu, consilier PDL în CGMB, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că s-a înscris în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, arătând că are proiecte şi programe la care lucrează de mult timp şi pe care vrea să le pună în aplicare.

1280 afișări
Imaginea articolului Simona Creţu, consilier în CGMB, despre şansele de a câştiga competiţia PDL:Încerc să gândesc pozitiv

Simona Creţu,consilier în CGMB, despre şansele de a câştiga competiţia PDL:Încerc să gândesc pozitiv (Imagine: Facebook)

"Am proiecte şi programe la care lucrez de mult timp şi aş vrea să le pun în aplicare. Am făcut şi facultatea de comunicare", a explicat Simona Crețu motivaţia pentru care a intrat în acestă competiţie internă a partidului.

Întrebată ce şanse îşi acordă pentru a fi desemnată candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Simona Creţu a răspuns: "Încerc să gândesc pozitiv".

Potrivit datelor postate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, Simona Creţu s-a născut la 29.10.1979, este de profesie specialist comunicare, ocupaţia menţionată fiind de preşedinte al Asociaţiei Terra Ecologica.

Simona Creţu a ocupat a doua poziţie pe listele PDL în alegerile locale pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

În mai 2012, Elena Udrea, pe atunci lider al organizaţiei PDL Bucureşti, a anunţat că Simona Creţu, preşedintele Terra Ecologica şi câştigătoarea concursului PDL "Un proiect pentru Bucureşti", ocupă locul al doilea pe lista de candidaţi ai PDL la CGMB, după Silviu Prigoană, candidatul la Primăria Generală. Udrea a prezentat atunci, într-o conferinţă de presă, rezultatele concursului PDL "Un proiect pentru Bucureşti" la care 747 de bucureşteni au făcut propuneri pentru proiecte, câştigătoarea fiind preşedintele asociaţiei Terra Ecologica. Ea a spus că Simona Creţu a câştigat proiectul de transformare a Lacului Văcăreşti în parc şi că PDL intenţionează să pună în practică acest proiect, dar şi alte proiecte propuse de bucureşteni, cum ar fi realizarea unui complex sportiv după model american.

Vineri, Elena Udrea, care a menţionat că nu se va înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, a precizat că sunt înscrişi "trei candidaţi redutabili". "Partidul dă tot ce are mai bun. Sunt trei candidaţi redutabili. Oricare dintre cei trei îi poate bate fie pe Ponta, fie pe Antonescu. Simona Creţu este o persoană foarte motivată, de bună credinţă, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucureşti, ecologizarea şi amenajarea lacului Văcăreşti, sunt convinsă că va avea un proiect foarte bun şi pentru România. Prin această competiţie şi prin candidaţii înscrişi demonstrăm că suntem un partid deschis către oameni noi, că în PDL oricine poate avea bastonul de mareşal în raniţă. Simona Creţu este în partid de un an şi trei luni, Cătălin Predoiu de trei luni. Credeţi că în PNL sau PSD ar fi posibil aşa ceva?", a declarat Udrea, pentru MEDIAFAX.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a anunţat că se înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidatului partidului la prezidenţiale, menţionând că "începe o competiţie cu gândul la victorie".

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă a confirmat, vineri după-amiază, intrarea în competiţia internă din partid pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, spunând că are mai multe motive, între care promovarea ideii de unificare a dreptei, dar şi să aducă "un plus de tonus" partidului.

Potrivit calendarului stabilit de Colegiul Director al PDL, cei care doresc să se înscrie în alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale au la dispoziţie săptămâna 7-14 octombrie. Candidaţii trebuie să prezinte apoi colegilor de partid, până în 14 decembrie, un proiect pentru România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici