Social-democraţii au donat un milion de lei pentru achiziţia de materiale în spitale

  • Parlamentarii PSD au donat în jur de 1 milion de lei pentru spitalele din ţară
  • Deputaţii au strâns 650.427 de lei, iar senatorii 347.800
  • Printre social-democraţii care au donat se află fostul ministru Daniel Suciu, Tit Brăiloiu, Daniel Butunoi
208 afișări
Imaginea articolului Social-democraţii au donat un milion de lei pentru achiziţia de materiale în spitale

Social-democraţii au donat un milion de lei pentru achiziţia de materiale în spitale

Deputaţii PSD au strâns 650.427 de lei, dintre care 448.500 din donaţii, la Camera Deputaţilor. Iar 201.927 de lei au fost daţi direct către spitale.

Printre social-democraţii care au contribuit se află deputatul Daniel Suciu, care a oferit 10.000 de lei către Spitalul Năsăud, Ionela Dobrică care a direcţionat 2975 de lei la Buzău pentru viziere.
 
Deputatul Carmen Mihalcescu PSD donat 6 mii de lei la Spitalul Sinaia.
 
Şi senatorii au strâns donaţii, un total de 347.800 de lei. 15.000 de lei au mers către Spitalul Suceava şi Spitalul Fălticeni, de la Ioan Stan, 10.000 de lei de la senatorul Daniel Butunoi, la Spitalul Tecuci.
 
Şi Tit Brăiloiu a donat 10.000 de lei către Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. 
 
„În jur de 1 milion de lei s-au strâns din donaţii. Banii vor fi folosiţi pentru achiziţia de materiale de protecţie pentru medici”, informează reprezentanţii Biroului de presă al PSD.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici