Solomon: Băsescu va câştiga alegerile în ciuda "mogulilor din presă cărora le tremură chiloţii"

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (PDL), a declarat, vineri, la lansarea campaniei electorale a PDL, că singurul adversar al lui Traian Băsescu, "un duşman de moarte", este Constituţia şi că acesta va câştiga un nou mandat de preşedinte, în ciuda mogulilor din presă, cărora "le tremură chiloţii".

23 afișări
Imaginea articolului Solomon: Băsescu va câştiga alegerile în ciuda "mogulilor din presă cărora le tremură chiloţii"

Antonie Solomon, primarul Craiovei (Montaj foto)

"Traian Băsescu nu are niciun adversar politic. Geoană, Crin Antonescu, Naty Meir…", a spus Solomon, care a fost întrerupt imediat de unul dintre colegi, alături de care se afla pe scenă de la Filarmonica "Oltenia", unde a avut loc lansarea campaniei, acesta spunându-i că fostul parlamentar PRM se află în arest.

"Probabil că or să ajungă şi alţii pe acolo. O să-i ia şi alţii exemplul", a spus Solomon.

El a susţinut că "duşmanul de moarte" al preşedintelui Traian Băsescu este Constituţia României, apreciind că aceasta trebuie schimbată întrucât preşedintele are o "competenţă limitată".

"În istoria acestei ţări, post-decembristă, este pentru prima dată când un fost premier este chemat la DNA. Asta spune foarte multe. Mogulii din presă le tremură chiloţii dacă iese Traian Băsescu preşedinte fiindcă această Constituţie trebuie să se schimbe în bine pentru conducător. Acum Traian Băsescu are o competenţă limitată. Doar i-a speriat, i-a pus pe jar. Dar cum a spus? «De ce vă e frică, n-o să scăpaţi»", a afirmat Antonie Solomon, în prezenţa a circa 200 de persoane care au asistat la evenimentul lansării campaniei electorale a PDL pentru alegerile prezidenţiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici