Video Legea salarizării va fi asumată de toţi parlamentarii coaliţiei PSD-ALDE şi nu va mai intra în dezbatere publică

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, luni, că proiectul legii salarizării unitare va fi asumat de toţi parlamentarii coaliţiei, "pentru a avea forţa necesară", ceea ce înseamnă că nu va mai intra în dezbatere publică.

3193 afișări

"Am discutat şi în această dimineaţă cu doamna ministru Olguţa Vasilescu. Este o lege extrem de importantă pentru noi, se află în programul nostru de guvernare. Este o măsură şi o lege aşteptată de toţi românii. Ca să avem forţa necesară, inclusiv în Parlament, va fi o iniţiativă în Parlament a tuturor deputaţilor şi senatorilor care fac parte din coaliţia de guvernare", a declarat premierul Grindeanu.

El a mai spus că proiectul va fi trimis Parlamentului "probabil în această săptămână".

Premierul, întrebat dacă proiectul va fi elaborat de Executiv şi asumat de parlamentarii PSD şi ALDE, a răspuns: "Va fi o iniţiativă a coaliţiei de guvernare".


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici