Soţia lui Victor Ponta nu va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, la Antena 3, că Daciana Sârbu nu va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar, având în vedere "noua situaţie", în care el a fost ales în fruntea partidului, precizând că este vorba despre o decizie a soţiei sale.

160 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Victor Ponta nu va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar

Soţia lui Victor Ponta nu va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am discutat cu Daciana. Nu va mai candida la un nou mandat (de europarlamentar - n.r.)", a spus Ponta.

El a precizat că aceasta este decizia Dacianei Sârbu, având în vedere "noua situaţie".

Victor Ponta a subliniat că nu i-a cerut el soţiei să ia o astfel de decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici