Stolojan: Am votat pentru lista de candidaţi cea mai bună

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a votat, duminică dimineaţă, împreună cu soţia sa, la Liceul "Dimitrie Cantemir", declarând că a optat pentru "lista de candidaţi cea mai bună".

13 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Am votat pentru lista de candidaţi cea mai bună

Stolojan: Am votat pentru lista de candidaţi cea mai bună (Imagine din arhivă; Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Stolojan, care deschide lista candidaţilor PDL pentru PE, a îndemnat cetăţenii să meargă la vot.

"Nu prea e multă lume aici, pe lista de străzi suntem primii care au votat pe strada noastră, sper ca oamenii să meargă la vot. Este o zi frumoasă şi nu ia mult timp", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Theodor Stolojan a mai spus că speră ca România să se prezinte în Uniunea Europeană măcar cu o participare la vot de 30%, adăugând că acest lucru ar arăta că românilor le pasă şi sunt mândri că sunt în UE.

"Am votat pentru lista de candidaţi cea mai bună şi vom face treabă bună în Parlamentul European", a mai spus Stolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici