Stolojan: Geoană şi Antonescu au şase alegeri prezidenţiale în faţă, să înţeleagă că au pierdut

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Mircea Geoană şi Crin Antonescu sunt tineri, au şase runde de alegeri prezidenţiale în faţă şi ar trebui să înţeleagă că au luptat şi au pierdut la aceste alegeri.

27 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Geoană şi Antonescu au şase alegeri prezidenţiale în faţă, să înţeleagă că au pierdut

Stolojan: Geoană şi Antonescu au şase alegeri prezidenţiale în faţă, să înţeleagă că au pierdut (Imagine: Mediafax Foto)

"Să nu uităm că şi domnul Geoană şi domnul Antonescu sunt oameni tineri încă în politică, 50 de ani, deci mai au cel puţin şase alegeri prezidenţiale în faţă. Ar trebui să înţeleagă că acesta a fost rezultatul votului. Sigur, au dreptul să facă contestaţie şi nu trebuie să intre acum într-o situaţie din asta. Au luptat, au pierdut", a spus Stolojan.

El a arătat că în mod categoric nu se mai poate schimba nimic în privinţa rezultatului alegerilor de duminică.

"La numărul acesta de votanţi, foarte mare, e foarte greu să consideri că o neregulă întâmplată într-un loc sau altul va schimba rezultatul votului. Chiar şi un proces-verbal greşit întocmit la o secţie sau alta nu pot schimba rezultatul", a explicat Theodor Stolojan.

Întrebat cât ar dura rezolvarea eventualei contestaţii a PSD, Stolojan a spus: "Se vor rezolva repede, sunt chestiuni punctuale".

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că fraudele de la alegeri obligă PSD să conteste scrutinul prezidenţial de duminică, susţinând că românii l-au ales pe Mircea Geoană, dar aparatul de stat al lui Traian Băsescu încearcă să-l scoată pe actualul preşedinte învingător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici