Stolojan: Situaţia de la MAI este problema PSD

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că situaţia numirilor de la MAI şi retragerea sprijinului politic acordat ministrului Gabriel Oprea este "problema" PSD-ului, acelaşi lucru susţinându-l şi secretarul executiv al PDL, Mircea Toader.

14 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Situaţia de la MAI este problema PSD

Stolojan: Situaţia de la MAI este problema PSD, nu a PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Theodor Stolojan a precizat că retragerea sprijinului politic acordat lui Gabriel Oprea este "problema" PSD.

La rândul său, secretarul executiv al PDL, Mircea Toader, a declarat: "Nu facem nici un fel de comentariu. Nu este problema noastră. Dacă se întâmpla la noi în partid, aveam un punct de vedere. Dar, dacă nu s-a întâmplat la noi în partid, este problema lor".

Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi propunerea de excludere a lui Oprea din PSD.

Anterior, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, declarase că problema numirilor de la MAI va fi un subiect al discuţiilor care urmează să aibă loc zilele următoare între PDL şi PSD.

"Vor avea discuţii cei doi preşedinţi de partide sau la nivelul BCCC, potrivit regulamentului coaliţiei. Vor discuta orice problemă, dacă ea există", a explicat Stolojan.

Citeşte şi:

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Năstase: Un test al lui Băsescu în relaţia cu PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici