Sulfina Barbu: Deputaţii PDL îşi aleg marţi liderul de grup

Deputaţii PDL îşi vor alege marţi liderul de grup, după ce acest post a rămas vacant prin plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sulfina Barbu, arătând că la reuniunea parlamentarilor cu conducerea PDL mai mulţi deputaţi au cerut validarea ulterioară a alegerii în BPN.

189 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Deputaţii PDL îşi aleg marţi liderul de grup

Sulfina Barbu: Deputaţii PDL îşi aleg marţi liderul de grup

"A fost o cerere din partea deputaţilor să organizeze alegerea liderului de grup la Camera Deputaţilor. Ei au solicitat să fie alegerea lor liderul de grup şi ulterior cel ales să fie validat de BPN. Maine (marţi - n.r.), la ora 13.00, grupul parlamentar al PDL urmează să-şi aleagă liderul", a precizat Sulfina Barbu.

Potrivit acesteia, parlamentarii au discutat de asemenea cu conducerea PDL să depună două moţiuni simple la Camera Deputaţilor, una pe tema metroului din Bucureşti, iar o alta legată de siguranţa alimentelor, respectiv criza laptelui.

"Aceste moţiuni sunt pregătite şi urmează să fie depuse la Parlament", a declarat Sulfina Barbu.

Ea a mai spus că la întâlnirea parlamentarilor democrat-liberali cu conducerea partidului, majoritatea a susţinut că trebuie să se uite că a existat o competiţie internă în PDL, iar Vasile Blaga a arătat că nu-l mai interesează declaraţiile care s-au făcut până acum şi că în viitor declaraţiile trebuie să fie împotriva USL şi să nu aducă prejudicii PDL.

"Domnul Blaga ne-a spus că cea mai importantă tribună pentru un partid de opoziţie este Parlamentul", a adăugat Sulfina Barbu.

Ea a arătat că la reuniunea deputaţilor şi senatorilor PDL au fost prezenţi şi parlamentari susţinători ai moţiunii Elenei Udrea, care nu au vorbit despre rezultatul alegerilor, ci despre activitatea grupurilor parlamentare.

"Au fost şi parlamentari susţinători ai doamnei Udrea - Lucian Bode, Florin Popescu, Ion Ariton, Eugen Tomac - care nu au abordat rezultatul alegerilor, ci au vorbit doar despre activitatea grupurilor parlamentare. Spre exemplu, domnul Bode a spus ce ar trebui îmbunătăţit la grupul PDL din Camera Deputaţilor", a adăugat Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici