Sulfina Barbu: Mai sunt de analizat 30 de candidaturi pentru parlamentare. Nu văd niciun impediment să fie finalizate luni

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în Comisia de etică a ARD mai sunt de analizat aproximativ 30 de candidaturi pentru alegerile parlamentare, din totalul de 480, ea arătând că nu vede "niciun impediment" să fie finalizate luni candidaturile.

302 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Mai sunt de analizat 30 de candidaturi pentru parlamentare. Nu văd niciun impediment să fie finalizate luni

Sulfina Barbu (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Ceea ce ştiu este că se lucrează şi astăzi (duminică - n.r.), colegii noştri din Comisia de etică doresc să finalizeze, au analizat 450 de candidaturi, mai au în analiză aproximativ 30", a spus Sulfina Barbu.

Ea a fost întrebată despre o situaţie privind candidaţi eventual respinşi de comisie.

"Nu ştiu să vă spun un rezultat, pentru că, nefinalizând, nu ştiu rezultatul concret, dar în cursul zilei de astăzi (duminică - n.r.) probabil că vor fi finalizate şi comisia va transmite către toţi preşedinţii partidelor din alianţă rezultatele pentru fiecare partid în parte al analizelor făcute", a spus Sulfina Barbu.

Ea a menţionat totodată că au mai fost şi din partea organizaţiilor înlocuiri de candidaţi, iar unii s-au retras şi, din acest motiv, sunt 480 de candidaturi în total.

De asemenea, Sulfina Barbu a fost solicitată să precizeze dacă există posibilitatea ca luni să fie depuse candidaturile.

"Sunt convinsă că există această posibilitate, din moment ce şi comisia îşi încheie activitatea şi fiecare candidat a fost anunţat, ştie exact ce trebuie să conţină dosarul, câte exemplare, unde trebuie depus; nu văd niciun impediment să fie mâine (luni -n.r.) finalizate candidaturile pentru Alianţa România Dreaptă", a spus vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici