Tabără: Nu am declarat că Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, precizează, miercuri, într-un comunicat, că nu a declarat, marţi, că Vasile Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL, menţionând că îl consideră pe acesta, la fel ca pe toţi liderii PDL, "un om admirabil şi deosebit, un lider autentic".

23 afișări
Imaginea articolului Tabără: Nu am declarat că Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL

Tabără: Nu am declarat că Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"În cadrul emsiunii «Interviurile Europa FM», difuzată de postul de radio Europa FM, nu am declarat că Vasile Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL. Nu am nicio reţinere faţă de Vasile Blaga, este un om admirabil şi deosebit, un lider autentic, am aceeaşi opinie şi pentru Emil Boc precum şi pentru ceilalţi lideri ai PDL-ului. Îmi menţin părerea că actuala echipă, în care se regăsesc Emil Boc, Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde, poate să conducă partidul în continuare, inclusiv să obţină victoria în alegerile din anul 2012", afirmă Tabără.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, la Europa FM, răspunzând unei întrebări, că în PDL se aşteaptă o negociere între Emil Boc şi Vasile Blaga pentru ca acesta din urmă să renunţe la candidatură, menţionând însă că s-ar fi găsit o soluţie până acum dacă ar fi fost "atât de simplu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici