Tabără: Majoritatea membrilor PDL aşteaptă o negociere pentru ca Blaga să se retragă

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, la Europa FM, răspunzând unei întrebări, că în PDL se aşteaptă o negociere între Emil Boc şi Vasile Blaga pentru ca acesta din urmă să renunţe la candidatură, menţionând însă că s-ar fi găsit o soluţie până acum dacă ar fi fost "atât de simplu".

30 afișări
Imaginea articolului Tabără: Majoritatea membrilor PDL aşteaptă o negociere pentru ca Blaga să se retragă

Tabără: Majoritatea membrilor PDL aşteaptă o negociere pentru ca Blaga să se retragă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă poate confirma posibilitatea ca Vasile Blaga să renunţe, pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte sau secretar general, la candidatura la şefia partidului, pe motiv că ar fi mai importantă echipa PDL, iar duşmanii partidului sunt în USL, nu în interior, Tabără a răspuns: "Marea majoritate a membrilor de partid aşteaptă un astfel de moment. Deci nimeni nu contestă capacitatea de lider nici a lui Vasile şi nici a lui Emil, e clar. Şi, sigur, se aşteaptă această probabilă negociere".

Interlocutorul lui Tabără a spus că nu îşi închipuie că Vasile Blaga va refuza ce aşteaptă partidul, iar ministrul Agriculturii a replicat: "Eu nu cred. Cred că ar fi găsit soluţia până acum, dacă era atât de simplu".

Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu şi-au lansat oficial, luni, candidaturile pentru şefia PDL.

Valeriu Tabără se numără printre susţinătorii lui Emil Boc pentru şefia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici