Tăriceanu, despre relaţia cu Dragnea: Zvonul bate realitatea. Nu suntem făcuţi din aceeaşi mamă

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a declarat că zvonul bate realitatea, cu privire la relaţia cu liderul PSD, Liviu Dragnea, susţinând că aceasta nu este nici mai bună, nici mai rea decât în ultimele zile.

1555 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre relaţia cu Dragnea: Zvonul bate realitatea. Nu suntem făcuţi din aceeaşi mamă

Tăriceanu, despre relaţia cu Dragnea: Zvonul bate realitatea. Nu suntem făcuţi din aceeaşi mamă

"Eu am văzut în ultimele zile în România, şi m-am obişnuit cu lucrul acesta, zvonul bate realitate. Faptul că din când în când aveţi puncte de vedere diferite nu trebuie să mire pe nimeni, că nu suntem făcuţi din aceeaşi mamă, dar acest lucru nu înseamnă că relaţia e deteriorată sau e pusă sub semnul întrebării funcţionarea coaliţiei. Dacă ceea ce declar e suficient, dacă nu am să mai insist pe viitor", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

În ultimele zile, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora există neînţelegeri în coaliţia de guvernare pe mai multe subiecte. Întrebat de atacurile unor aleşi social democraţi la adresa ALDE, Tăriceanu a răspuns: "fiecare cât îl duce mintea".

"Nu ştiu dacă e idealist şi realismul nu include stări de conflict. E bine că avem puncte de vedere diferite, pentru că nu există riscul unor derapaje, iar opoziţia să vină să le taxeze. Felul în care a procedat Băsescu e ceea ce a deteriorat situaţia politică şi climatul politic din România. Eu cred că trebuie să existe un moment zero de resetare în care partidele să adopte acel comportament normal într-o democraţie. Adică ne păstrăm identitatea ideologică, dar folosim mecanismele democratice. Dacă Opoziţia crede că se poate face prin mijloace nedemocratice, prin manifestaţii de stradă, atunci probabil o să rămânem să fim etichetaţi de idealişti. Eu cred că sunt realist şi ştiu că există posibilitatea unui dialog civilizat",a mai spus Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici