Tăriceanu, nemulţumit de Iohannis: A decretat stare de urgenţă târziu. Documentul e vag

  • Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă în România
  • Călin Popescu Tăriceanu spune că nu sunt măsuri concrete în document
  • Liderul ALDE îl acuză pe Iohannis că a decretat târziu starea de urgenţă
374 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, nemulţumit de Iohannis: A decretat stare de urgenţă târziu. Documentul e vag

Tăriceanu, nemulţumit de Iohannis: A decretat stare de urgenţă târziu. Documentul e vag

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Klaus Iohannis că a a decretat starea de urgenţă în România târziu şi că nu a venit cu măsuri concrete. Liderul ALDE critică şi Guvernul Orban.

Preşedintele României a decretat stare de urgenţă în România. A făcut-o târziu şi printr-un document foarte vag, care nu lămureşte mare lucru. Mă îngrijorează că suntem nevoiţi să ne punem toată speranţa într-un guvern care nu a performat nici în vremuri normale şi nu ştiu cum o să facă faţă acum. Mie mi se pare că dl Iohannis a făcut rapid trei paşi în spate şi vrea să se extragă din gestionarea crizei. Doar aşa îmi explic decretul ceţos pe care l-a semnat locatarul de la Cotroceni”, scrie Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Liderul ALDE, întrebări pentru Klaus Iohannis

„De ce era nevoie să se suspende dreptul la inviolabilitatea domiciliului? Au de gând să facă percheziţii masive fără mandate de la judecător?
 
De ce era nevoie să se suspende dreptul la învăţătură? Nu era mai bine să trecem în această perioadă limitată la învăţământul online? Oricum copiii ne stau toată ziua pe telefoane şi tablete. Puteau să o facă cu mai mult folos.
 
Şi, nu în ultimul rând, mă aşteptam ca în discursul dlui Iohannis să văd puţină compasiune, puţin sentiment. În loc de asta am văzut un preşedinte care a citit, neconvingător, un text care i-a fost scris, probabil, de nişte subordonaţi, nici ei convinşi de măsurile din document”, mai scrie Tăriceanu.
 
Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă în România. Astfel că, începând de ieri, au intrat în vigoare mai multe măsuri din domeniul economic, sanitar sau din învăţământ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici