Tăriceanu se consideră victima unui „fake-news”: Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD/ UPDATE: Ciolacu i-a propus chiar lui să candideze din partea PSD

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că nicio persoană din conducerea formaţiunii nu va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare, pentru că „ne-am pierde identitatea politică”.

279 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu se consideră victima unui „fake-news”: Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD/ UPDATE: Ciolacu i-a propus chiar lui să candideze din partea PSD

Tăriceanu : Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a catalogat drept fake-news informaţiile potrivit cărora persoane din conducerea ALDE ar putea candida pe listele PSD la alegerile parlamentare.

„Continuă <fake news-urile> din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aş candida la alegerile parlamentare pe listele PSD! Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susţinut şi susţin că ar fi benefică o alianţă ALDE, PSD şi Pro România ca o construcţie care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianţă nu se poate face nu este din cauza noastră şi nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică”, a declarat Tăriceanu.

Peste câteva ore, liderul PSD, Marcel Ciolacu a afirmat că i-a propus liderului ALDE să candideze pe listele PSD. 

Întrebat dacă a discutat cu parlamentari de la alte formaţiuni politice să candideze la alegerile parlmentare din partea PSD, Ciolacu a spus că preferă să discute instituţional cu preşedintele partidului, nu cu parlamentari „la bucată”.

„Prefer să discut instituţional cu preşedintele partidului şi nu cu parlamentari la bucată”, a spus Marcel Ciolacu, referindu-se la ALDE.

Apoi a admis că i-a propus lui Călin Popescu Tăriceanu să candideze din partea PSD.

„Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu. I-am făcut propunerea de a veni pe listele PSD. Dânsul s-a exprimat că este incorect politic să facă acest lucru şi respect total decizia domniei sale”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici