Tăriceanu: Sper să reuşim să dăm României un preşedinte liberal

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, l-a felicitat, vineri, pe Crin Antonescu pentru alegerea în fruntea partidului, spunând că speră ca, pentru prima oară din 1990, PNL să reuşească să dea României un preşedinte liberal.

21 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Sper să reuşim să dăm României un preşedinte liberal

Tăriceanu: Sper să reuşim să dăm României un preşedinte liberal

"Domnule preşedinte al PNL, dragă Crin, vreau să te felicit dar nu te invidiez, pentru că ai să vezi cât de greu e să fii preşedinte al PNL!", i-a transmis Tăriceanu noului lider al partidului.

El a arătat că, în faţa partidului, în acest an, vor fi două provocări importante, respectiv alegerile parlamentare europene şi cele prezidenţiale.

"Ele reprezintă o miză importantă şi îmi doresc din toată inima să reuşim. Îi doresc din toată inima lui Crin ca, în calitate de conducător al partidului, să obţină rezultate bune pentru noi, pentru că aceste rezultate ne vor face pe toţi să fim mulţumiţi", a spus Tăriceanu.

Fostul lider PNL a mai arătat că "miza cea mai importantă, care va fi la prezidenţiale, va trebui să mobilizeze energiile acestui partid în aşa fel încât PNL să reuşească, pentru prima oară după 1990, să dăm României un preşedinte liberal".

"Îţi doresc mult succes" i-a mai spus Tăriceanu lui Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici