Teodorovici, despre Iohannis: Acelaşi discurs stereotip, rostit în stilul extrem de teatral

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, că şeful statului Klaus Iohannis a avut acelaşi discurs stereotip, pe care l-a rostit rar şi apăsat în stilul său teatral. Ministrul de Finanţe a precizat că Iohannis nu s-a ridicat niciodată la înălţimea funcţiei pe care o deţine.

215 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, despre Iohannis: Acelaşi discurs stereotip, rostit în stilul extrem de teatral

Teodorovici, despre Iohannis: Acelaşi discurs stereotip, rostit în stilul extrem de teatral

„Acelaşi discurs stereotip, rostit rar şi apăsat în stilul personal extrem de teatral de către domnul preşedinte; aceleaşi clişee verbale - guvernare toxică, haotică, incompetentă, dezastruoasă, coruptă etc. Acelaşi preşedinte de acum un an, doi, trei, chiar aproape cinci ani, care nu a făcut nimic bun pentru nimeni în ţara noastră, care nu a oferit şi nu a construit nimic trainic pentru români, care nu crede în nimeni şi în nimic şi care nu a lăsat în urma sa nimic....doar judecăţi de valoare emise cu aroganţă şi sarcasm, chiar din cea mai înaltă funcţie în statul român...doar vorbe goale citite rar şi apăsat”, a scris Eugen Teodorovici, miercuri, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că Iohannis este „un preşedinte care nu s-a ridicat vreodată la înălţimea demnităţii publice în care a fost ales de poporul român şi care doar a făcut figuraţie în marele rol al vieţii sale politice”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. Şeful statului a mai spus că actualul Guvern are nevoie de o confirmare în Parlament şi solicită declanşarea procedurii în acest sens.

În cazul în care noul Executivul nu va trece de Parlament, Iohannis susţine că există soluţii constituţionale pentru a nu intra într-o criză profundă.

Taguri:
teodorovici,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici