Titus Corlăţean face, marţi, o vizită oficială în Slovenia

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, va efectua, marţi, o vizită oficială în Republica Slovenia, la invitaţia omologului sloven, Karl Erjavec, informează MAE.

89 afișări
Imaginea articolului Titus Corlăţean face, marţi, o vizită oficială în Slovenia

Titus Corlăţean face, marţi, o vizită oficială în Slovenia

Pe lângă convorbirile cu Karl Erjavec, Titus Corlăţean va mai avea întrevederi cu preşedintele Borut Pahor, cu premierul Alenka Bratusek şi cu preşedintele Adunării Naţionale, Janko Veber.

Discuţiile vor prilejui "un schimb de opinii" pe temele de interes major ale agendei europene: coordonarea în cadrul UE, combaterea efectelor crizei economice, viitorul Europei, politica de extindere, Balcanii de Vest, summit-ul de la Vilnius privind Parteneriatul Estic, securitatea energetică, precum şi pe subiecte ale agendei internaţionale.

Potrivit MAE, ministrul Titus Corlăţean va participa şi la conferinţa cu tema "Doing business in Romania and Beyond", găzduită de Camera de Comerţ şi Industrie a Sloveniei, la care vor lua parte reprezentanţi ai mediului de afaceri din cele două ţări. Discuţiile vor explora condiţiile economice şi oportunităţile din România, parteneriate pe terţe pieţe, domeniile prioritare şi măsurile de creştere şi relansare economică pentru Europa Centrală şi de Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici