Tomac: Candidatul PMP la prezidenţiale, cel cu şansele cele mai bune, trebuie să fie membru al partidului

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac, a declarat că cel care va fi candidatul partidului la prezidenţiale trebuie să fie membru al formaţiunii şi va fi desemnat după europarlamentare prin alegeri preliminare interne, el arătând că PMP îşi propune "un scor cu două cifre" la alegerile pentru PE.

201 afișări
Imaginea articolului Tomac: Candidatul PMP la prezidenţiale, cel cu şansele cele mai bune, trebuie să fie membru al partidului

Eugen Tomac (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Candidatul pentru prezidenţiale îl aleg membrii Partidului Mişcarea Populară, să ajungem la europarlamentare, să vedem fiecare ce scoruri obţine, candidatul cu şansele cele mai bune va fi candidatul PMP la prezidenţiale, trebuie să fie membru al partidului", a precizat Tomac, după prima reuniune a Colegiului Naţional al partidului.

Tomac a spus că la alegerile europarlamentare speră ca PMP să obţină "un scor mult peste aşteptările adversarilor, un scor cu două cifre".

Eugen Tomac a menţionat că la şedinţa Colegiului Naţional al PMP s-a discutat despre strategia pentru dezvoltarea României, arătând că va fi prezentată pentru fiecare regiune câte o strategie. De asemenea, au fost evaluate toate organizaţiile partidului.

"Suntem un partid viu, un partid din ce în ce mai puternic. Am evaluat toate organizaţiile din întreaga ţară, dar şi de peste hotare, suntem preocupaţi de haosul pe care l-a inslatat USL în România, vedem că nu mai sunt în stare nici între ele (partidele din USL - n.r.) să se înţeleagă. USL urmează să instaleze o criză politică majoră în România, iar Partidul Mişcarea Populară, un partid de dreapta, responsabil, serios, este pregătit să facă opoziţie faţă de USL. PMP este un partid de viitor", a mai spus Tomac.

La şedinţa Colegiului Naţional al PMP au participat şi consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu, precum şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici